Inim Electronics sisteme antiefractie

/, Solutii de Securitate/Inim Electronics sisteme antiefractie

Helios Security Distribution:

SISTEME DE ALARMĂ CONTRA EFRACŢIEI SMARTLIVING

SmartLiving reprezintă gama de centrale de alarmă de la Inim Electronics care înglobează tehnologie de ultimă generaţie: o platformă pe care se poate construi cu uşurinţă un sistem avansat de automatizare rezidenţială.

SmartLiving: o gama de 4 controllere inteligente ce pot acoperi instalari de la sisteme mici rezidentiale pana la sisteme mari de pana la 200 de zone.

 

Dintre inovaţiile introduse pe piaţă menţionăm:

Terminale – pot fi configurate în timpul instalării ca intrări sau ieşiri şi se pot mapa liber pe oricare dintre modulele de extensie ale sistemului.

Scenarii şi comenzi rapide – permit instalatorului să asigneze tastelor sau cititoarelor de proximitate succesiuni de comenzi, eliminând astfel secvenţele lungi de operare la tastatură.

 

Cititoare de proximitate pe bus – create în variante de interior şi exterior, constituie o alternativă pentru controlul sistemului, putând fi asociate operaţiunilor de armare/dezarmare şi control acces.

Echipamente wireless – utilizând tehnologia de transmisie bidirecţională în banda 868MHz integrată pe magistrala sistemului, se pot adăuga componente wireless şi astfel se extinde funcţionalitatea sistemului.

Funcţii vocale – cu ajutorul modulului vocal opțional şi a tastaturilor prevăzute cu microfon şi difuzor puteţi beneficia de funcţii precum: apelator vocal, intercom între tastaturi și meniuri cu ghidare vocală.

Conectivitate GSM/GPRS/TCP/IP – prin module şi interfeţe specifice interacţiunea cu sistemele SmartLiving se poate realiza prin SMS, e-mail sau Internet.

Beneficiind de o gamă extinsă de tastaturi LCD, touchscreen, interfeţe şi module opţionale, aplicaţii software pentru PC şi smartphone, cu capacităţi de la 10 la 200 de zone, 5 – 15 partiţii, multiple funcţii şi facilităţi, centralele de alarmă SmartLiving oferă caracteristici superioare centralelor existente pe segmentul de piaţă adresat sistemelor de capacitate medie/mare, pentru o gamă largă de aplicaţii.

Integrare cu sisteme de automatizări KNX

Centralele SmartLiving pot fi interfațate cu sisteme bazate pe tehnologia KNX, adaugând facilități noi sistemelor avansate de automatizări rezidențiale.

Comandă și control instalații electrice

Prin intermediul modulului de ieșiri FLEX5/DAC putem comanda o gamă extinsă de aparate electrocasnice, instalații electrice de alimentare și/sau de iluminat.

Toate modelele SmartLiving deţin certificarea IMQ în concordanţă cu standardele europene EN 50151-3 şi EN 50151-6, fiind fabricate într-un sistem certificat ISO 9001.

SmartLiving Produs Inim, fabricat in Italia, distribuit in Romania de Helios Security Distribution


 

 


Securitate in Romania

Servicii pentru industria de securitate: Consultanta de securitate, Audit securitate, Selectie si audit furnizori de securitate, Solutii de securitate – optimizare buget de securitate, Business Intelligence, Business Counterintelligence, Securitatea informtiilor, Externalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate, Consultanta marketing si vanzari, Training, Recrutare, Joburi securitate, Marketing online, Broker de securitate.

 

2018-05-10T11:35:51+00:00