Pedalăm pe urmele lui Brâncoveanu

//Pedalăm pe urmele lui Brâncoveanu

Civitas sustine si participa “Pedalam pe urmele lui Brancoveanu, de la Bolintin Vale la Potlogi”

 

Cu amintirea încă proaspătă a brunch-ului de la Talpa, pe 11 august, am dat din nou startul pentru a patra ediție a evenimentului de cicloturism ,, Pedalăm pe urmele lui Brâncoveanu, de la Bolintin Vale la Potlogi”.

Înaine de a pleca la drum, la Bolintin Vale am mai luat o mică lecție de istorie de la Bolintineanu Tcb Grigore și Ciprian Necşuţu, ne-am delectat cu dulciuri de casă oferite de Asociatia Crestina Sfantul Stelian-Ocrotitorul Copiilor,Bolintin Vale și cu energie maximă ne-am îndreptat spre Roata de Jos.

Aici, la Biserica Sadina – monument istoric , construită în 1668 – am fost primiți cu pâine și sare, cu gogoși delicioase și limonadă și am participat apoi la un Târg al micilor meșteșugari și producători locali organizat de GAL Inima Giurgiului – Tara Neajlovului si a Calnistei cu sprijinul Primăriei comunei. Am tranzitat apoi Corbii Mari și după ce ne-am lăsat bicicletele la odihnă în curtea Centrul de Informare Turistica Potlogi Dambovita, am ajuns la Palatul Brâncovenesc , unde echipa My Secret Romania ne-a așteptat din nou cu bucate din gastronomia locală pregătite cu drag. Ne-au încântat și ne-am prins în horă alături de membrii ansamblului Călușarii de la Odobești și am vizitat apoi impunătorul Palat Brâncovenesc din Potlogi. La sosire ne-am bucurat de o tombolă specială și de multă bucurie pentru încă un tur reușit.

A fost al doilea eveniment de cicloturism parte a unui proiect de dezvoltare comunitară susținut de OMV Petrom și implementat de Asociația ROI și Outhentic Cycling Romania, având alături suportul și implicarea de excepție a My Secret Romania și GAL Inima Giurgiului – Tara Neajlovului si a Calnistei.

Mulțumim autorităților locale din Bolintin Vale, Roata de Jos, Corbii Mari și Potlogi precum si Civitas Group pentru contribuția la acest proiect și, cine știe, poate în octombrie urcăm din nou pe biciclete către o destinație frumoasă din sudul României!

Civitas Servicii Intergate de Securitate

Paza Monitorizare Interventie Sisteme de Securitate Safety Servicii Medicale


Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, topuri de Securitate,  legislatie de Securitate, Club de Securitate, Promovare online pentru firme de securitate

Parteneri :

4Tree firma de recrutare dedicate pentru industria de Securitate

VerifiES – Verificam Eficienta in Securitate: Consultanta in industria de Securitate

Servicii pentru industria de securitate: Consultanta de securitate, Audit securitate, Selectie si audit furnizori de securitate, Solutii de securitate – optimizare buget de securitate,  Externalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate, Consultanta marketing si vanzari, Broker de securitate.

 

2018-08-21T14:04:49+00:00