Onest Solutions

ONEST SOLUTIONS este condusă de pasiunea pentru excelență și de un angajament puternic pentru a oferi cele mai bune produse și servicii clienților noștri. Urmăm o filozofie de afaceri simpla: să ne punem talentul şi experienţa în slujba creării de produse şi soluţii inovatoare.

 • Pentru noi, o afacere bună se bazează pe valori puternice:
  Oamenii – O companie este constituită din oamenii săi. Noi ne bazăm pe tezaurul de experienţă, competenţă şi integritate al oamenilor noştri şi acordăm oamenilor noştri oportunităţi prin care să-şi atingă potenţialul maxim.
  Excelenţa – Suntem conduşi de pasiunea pentru excelenţă şi de un angajament ferm pentru a oferi cele mai bune produse şi servicii clienţilor noştri.
  Inovaţia – Trăim prezentul, dar ne raportăm continuu la viitor, anticipând nevoile şi cererile pieţei, pentru a conduce compania spre succes pe termen lung. Inovaţia ne asigură forţa necesară dezvoltării într-o economie bazată pe viteză şi schimbare. Dăm valoare tehnologiei de ultimă generaţie şi o convertim în soluţii competitive.
  Integritatea – Activitatea noastră este ghidată de limite morale care asigură corectitudinea, respectul faţă de acţionari şi faţă de clienţi. La temelia afacerii noastre stă operarea într-un mod etic.
  Prosperitatea comună – Considerăm că o afacere nu poate avea succes dacă nu aduce prosperitate şi nu creează oportunităţi de dezvoltare pentru partenerii noştri.
 • ONEST oferă servicii în domeniile ingineriei şi a integrării de sisteme, cercetării şi dezvoltării de produse hardware şi software, ca şi al managementului de proiecte şi consultanţei. Valoarea produselor şi serviciilor ONEST este garantată prin utilizarea de tehnologii sigure purtând marca unor furnizori internaţionali recunoscuţi.

Onest Solutions: Unde ne gasiti

Adresa : Strada Gheorghe Țițeica, Nr 121D, Sector 2, București

E-mail : office@onestsolutions.ro

Tel. : (+ 4) -021.252.76.65

Fax. : (+ 4) -021.252.76.63

www.onestsolutions.ro

2017-08-01T11:26:39+00:00