Inim Electronics – Detectie incendiu

/, Solutii de Securitate/Inim Electronics – Detectie incendiu

Helios Security Distribution:

Sisteme de detectie si semnalizare incendiu

Inim Electronics pune la dispoziţia instalatorilor o gamă largă de centrale de detecţie incendiu, detectoare automate şi dispozitive de semnalizare, produse atât în tehnologie convenţională cât şi analog-adresabilă. Portofoliul de aplicaţii care se poate implementa este divers, de la cele de mică amploare în domeniul business sau comercial, până la instalaţii complexe, pentru hoteluri sau clădiri industriale.

SmartLine Centrale convenţionale de detecţie incendiu

Seria SmartLine cuprinde o variantă neextensibilă de 2 zone şi două variante de 4 zone, extensibile la 20, respectiv 36 zone. Centralele pot fi dotate opţional şi cu interfaţă pentru comanda instalaţiilor de stingere. Centralele convenţionale Inim permit conectarea directă pe intrarea de zonă a detectoarelor de gaz cu ieşire 4 – 20 mA transformându-se astfel cu succes şi în centrale de detecţie gaze.

Seria de detectoare convenţionale Iris transformă practic noţiunea de convenţional în cea de … neconvenţional. Ele păstrează usurinţa în utilizare a d e t e c t o a r e l o r convenţionale dar sunt capabile în acelaşi timp să furnizeze o serie de facilităţi pe care numai cele mai avansate detectoare adresabile actuale o pot face.

Detectoarele adresabile din seria Enea, ca rezultat al tehnologiei bazate pemicroprocesoare de ultimă generaţie, reprezintă cea mai avansată tehnologie pe care o poate oferi un sistem de detecţie incendiu. Ele furnizează un spectru larg de opţiuni şi funcţii flexibile, toate configurabile din centralele adresabile, asigurând cea mai bună imunitate la alarmele false.

SmartLight, SmartLoop Centrale analog-adresabile

Bazate pe o tehnologie revoluţionară de buclă creată de profesioniștii de la Inim, care permite conectarea de echipamente periferice de la diferiţi producători (Inim, Argus, Apollo) cu capacităţi de la 1 la 8 bucle, având posibilităţi de integrare în reţea proprie a maxim 30 centrale sau conectivitate TCP/IP, centralele adresabile SmartLight şi SmartLoop reprezintă soluţia optimă oferită de Inim firmelor instalatoare pentru a satisface orice cerinţa a pieţei.

Praesidia Centrală modulară analog-adresabilă

Praesidia reprezintă un sistem modular de detecție, semnalizare și stingere incendiu, ultima inovaţie Inim Electronics. Centralele Praesidia pot evolua de la o structură cu un singur cabinet metalic până la 4 cabinete metalice asamblate împreună. Centralele Praesidia pot fi utilizate individual sau interconectate în reţea prin magistrala RS 485 BUS utilizând o conexiune TCP/IP sau printr-o combinaţie între cele 2 variante.

Produs de Inim. Fabricat în Italia.

Reprezintă cu mândrie motto-ul unei companii italiene în continuă evoluţie. Construită de specialişti cu peste 20 de ani de experienţă în domeniu, compania Inim produce sisteme inovative de alarmă, detecţie şi semnalizare incendiu. Calitatea certificată a echipamentelor produse în Italia este cunoscută peste tot în lume. www.heliossecurity.ro

www.helios.ro www.inim.biz.

 


Securitate in Romania

Servicii pentru industria de securitate: Consultanta de securitate, Audit securitate, Selectie si audit furnizori de securitate, Solutii de securitate – optimizare buget de securitate, Business Intelligence, Business Counterintelligence, Securitatea informtiilor, Externalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate, Consultanta marketing si vanzari, Training, Recrutare, Joburi securitate, Marketing online, Broker de securitate.

2018-05-10T11:35:24+00:00