Global Technical Services

///Global Technical Services

GTS este un grup de companii care ofera o gama larga de solutii si servicii, precum curenti tari, curenti slabi, automatizari BMS, KNXS, sisteme de securitate si siguranta integrate, IT&C, proiectare si executie, mentenanta multitehnica si dezvoltare de software.

Parte a grupului GTS sunt companiile:

Global Technical Systems – integrator de tehnologii

Global Technical Services – integrator de sisteme de securitate si siguranta

Global Intelligence – dezvoltator de software.

 Global Technical Services este compania care integreaza, customizeaza, proiecteaza si executa sisteme de securitate si siguranta la nivel national, avand timp scazut de reactie al interventiilor, datorita numarului mare de personal calificat si specializat. Acoperirea regionala este de aproximativ 75% din teritoriul Romaniei.

Solutiile pe care le ofera Global Technical Services sunt sisteme de securitate si siguranta (CCTV, Access Control, Intrusion Detection, Fire Detection, Extinguishing Systems), mentenanta pentru building management systems si integrare de software.

 Ca o urmare a expertizei acumulata in cei 4 ani de la infiintare, Global Technical Services este lider de piata pe segmentul banking, dar si un jucator principal in industrii precum retail, oil and gas, pharma, real estate development, leisure and pleasure.

Global Technical Services

Bucuresti / Romania

Calea Calarasilor 101

Tel: +40 372.777.333

Fax: +40 372.251.266

office@global-technical.com

www.global-technical.com

Produse si Servicii GTS

CAVI Smart Monitoring

Solutii sisteme de securitate

Mentenata

Proiectare

Dezvoltare Software

2018-11-26T14:57:08+00:00