Calitatea in Securitate este un proiect de constientizare a diferentierii prin calitate. Servicii de securitate achizitionate pe criterii de calitate si servicii de securitate vandute prin elemente de calitate. Astfel incepem un sir de articole prin care sa evidentiem cum putem obtine sau vinde servicii de calitate in Securitate.

Aplicand oricare din elementele evidentiate poti vinde mai usor serviciile tale daca esti furnizor de servicii de securitate sau poti achizitiona servicii de securitate mai eficiente.

Initiativa pentru calitate in piata de securitate

Inițiativele in afaceri își propun să creeze o cultură a companiei, un loc de muncă, un plan strategic sau o comunitate mai buna pentru a crește profiturile companiei. Initiativa pentru calitate in piata de securitate este necesara pentru a oferi clienților servicii prin care se pot simți în siguranță, dar și pentru a defini calitatea ca parte fundamentală a serviciilor.

In principal, initiativa pentru calitate in securitate se refera la urmatoarele directii de actiune:

  • Viziune pentru calitate din perspectiva clientului.
  • Asigurarea calitatii pentru siguranța și securitate.
  • Imbunătățiri ale calității serviciilor împreună cu partenerii de afaceri.
  • Implementarea unui  sistem de management al calității și asigurare a calității precum și dezvoltarea continua de activități pentru îmbunătățirea calității.

Luarea inițiativei la locul de muncă vă poate ajuta să vă demonstrați valoarea. Angajații proactivi tind să își asume mai multă responsabilitate pentru acțiunile lor și să afișeze calități care îi fac buni lideri. Atunci când dai dovadă de inițiativă la locul de muncă și conduci prin exemplu, îți poți motiva și colegii să performeze la un nivel superior.

9 sfaturi pentru inițiativa proactiva

1. Fă mai mult decât se așteaptă de la tine

Angajații au de obicei o listă de sarcini pe care trebuie să le îndeplinească ca parte a rolului lor. Initiativa de a face mai mult decât îndatoririle obișnuite îi va arăta managerului că sunteți dedicat succesului companiei. Veți servi, de asemenea, ca exemplu pentru alții, ridicând standardul pentru ceea ce include performanța tipică a angajaților.

2. Faceți-vă planul de carieră

Știind care sunt obiectivele și proiecțiile tale în carieră te va ajuta să câștigi încrederea necesară pentru a lua inițiativă la locul de muncă. Odată ce vă definiți obiectivele pe termen lung și cum să le atingeți, evaluați unde vedeți oportunități în rolul dvs. de a vă construi abilitățile și realizările necesare. Atunci ar trebui să fiți proactivi în atingerea acestor ținte, beneficiind de performanța dvs. și de traiectoria carierei.

3. Lucrează la încrederea ta

Chiar dacă aveți abilitățile necesare pentru a avea succes, a fi proactiv și a-i inspira pe ceilalți să vă urmeze implicarea, necesită niveluri ridicate de încredere. Vă puteți stimula încrederea în sine stabilindu-vă și atingând în mod constant obiective mici. Apoi, vă puteți împinge să acționați pentru a urmări realizări mai mari la locul de muncă.

Colegii dvs. de muncă pot uneori să nu fie de acord cu sugestiile dvs., astfel încât afișarea încrederii în raționamentul dvs. vă poate ajuta să fiți un influențator și un lider eficace, favorizând în același timp un mediu de lucru cooperativ și productiv.

4. Dezvoltă o mentalitate de echipă

Deși obiectivul dvs. final ar trebui să implice îmbunătățirea perspectivelor de carieră, luarea inițiativei și motivarea celorlalți necesită adoptarea unei mentalități colective, bazate pe echipă. A te vedea mai degrabă ca membru al echipei decât ca individ va arăta altora că obiectivele tale implică mai mult decât simpla realizare personală. Dedicarea eforturilor dvs. pentru succesul echipei vă va aduce beneficii dvs. si companiei dumneavoastră.

5. Solicitați în mod activ feedback și urmați-l

Solicitarea managerilor și colegilor pentru feedback cu privire la munca dvs. va dezvălui adesea îmbunătățirile cheie pe care le puteți face, pe care poate nu le-ați observat din autoevaluări. Critica constructivă vă poate ajuta foarte mult să vă dați seama cum să luați cea mai bună inițiativă la locul de muncă. Acționând pe baza acestui feedback îi veți arăta managerului și colegilor dvs. că sunteți dedicați îmbunătățirii.

6. Păstrează întotdeauna o atitudine pozitivă

Menținerea unei perspective pozitive este crucială pentru a-ți stimula oportunitățile de carieră și a-i motiva pe ceilalți. Managerii dezvoltă adesea opinii puternice asupra angajaților atunci când companiile trec prin momente dificile, mai ales că starea de calm a unui individ poate dezvălui calitățile lor de lider. Când vă confruntați cu o situație dificilă, acordați-vă ceva timp pentru a afla tot ce puteți despre această problemă. Acest lucru ar trebui să vă ajute să abordați problema dintr-o perspectivă echilibrată și pozitivă.

7. Fii pregătit pentru oportunități

Provocările și oportunitățile tind să apară pe neașteptate și trebuie să fii pregătit să le abordezi cu succes. Determinarea problemelor care sunt mai susceptibile să apară decât altele și ce reacție corespunzătoare va produce cele mai bune rezultate va ajuta la transformarea provocărilor în oportunități pentru dvs.

Când cei din jur văd că sunteți întotdeauna gata pentru o provocare, acest lucru îi poate inspira să lucreze mai mult și să se îmbunătățească în carieră. Acest lucru îi va arăta, de asemenea, managerului că poate conta pe tine în situații dificile, ceea ce îi poate face să aibă mai multe șanse să te ia în considerare pentru o promovare sau o creștere a salariilor.

8. Evitați problemele viitoare

 Provocările la locul de muncă apar în mod regulat. Luarea inițiativei vă poate ajuta să vă îmbunătățiți capacitatea de rezolvare a problemelor.

De asemenea, vă ajută să discutați potențialele probleme viitoare cu colegii dvs. de muncă. Acest lucru vă va ajuta să obțineți o perspectivă mai profundă asupra a ceea ce poate cauza problemele și să stabiliți cum să le remediați.

9. Împărtășiți idei pentru îmbunătățiri

Dacă sunteți încrezător, bine pregătit, pozitiv și conștient de locul de muncă, probabil veți veni cu modalități prin care îl puteți îmbunătăți. Un element cheie în luarea inițiativei la locul de muncă implică participarea la discuții și împărtășirea modului în care credeți că procesele la locul de muncă s-ar putea îmbunătăți.


Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este sigla-verifies.png

Vrei sa impartasesti din bunele practici?
Vrei sa afli despre bune practici?
Vrei sa fi un sustinator al campaniei?

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, Topuri de Securitate,   Promovare online pentru firme de securitate

VerifiES Security:  Servicii Eficiente de Securitate la preturi corecte. Consultanta si servicii pentru industria de securitate

Ajutam companiile in selectia si implementarea celor mai Eficiente Solutii de Securitate si cei mai potriviti Furnizori de Securitate.

VerifiES Efficiency– Eficienta in Securitate:

Consultanta de securitate si optimizare bugete | Evaluare eficienta si eficacitate programe de securitate | Proiectare sisteme Securitate si incendiu |  Audit servicii si solutii de Securitate | Evaluare si selectie furnizori Securitate | Evaluare de risc la securitate fizica | Management Securitate externalizat | Urmarire, Evaluare si Receptie servicii si Sisteme Securitate.

VerifiES Evolution – Evolutie in Securitate: Servicii de consultanta in Securitate: dezvoltare companii de securitate,  strategie, management, marketing, vanzari, consultanta financiara, Recrutare si Training