Club Securitate in Romania

/, Securitate in Romania/Club Securitate in Romania

Club Securitate:

Din dorinta de a sprijini piata de securitate din Romania, de a face un schimb de experiente, cunostinte si idei, dar si pentru a sprijini sa evolueze aceasta piata, extrem de eterogena si dezbinata; ne propunem si va propunem un forum de discutii, fara Statut, fara taxa de participare.

Nu este o asociatie, o fundatie sau o organizatie de orice fel, acesta este o Agora fara regi si singura regula stricta este: Respect!

Celelalte reguli sunt doar de natura profesionala si de bun simt. Vor fi invitati sa participe cei care au un cuvant de spus in piata de securitate, care doresc o evolutie sanatoasa pentru aceasta, care au propuneri de imbunatatire si doresc suport.

Invitatiile de participare se fac de catre membrii permanenti. Acestea se pot reinoi pentru inca de doua ori. Dupa 3 invitatii consecutive se poate face oferta de a deveni membru permanent. Fiecare membru permanent poate invita la intalnirile clubului maxim doi participanti.

Pentru primele participari invitatiile sunt oferite de catre colectivul de initiere a acestui forum direct de discutii. Acesta sunt echivalentul Wild Card din tenis, respectiv calificarea tine doar de competenta dumneavoastra.

Se apreciaza participarea efectiva: discutii, propuneri, opinii, idei.

Intrarea este libera, la fel si iesirea!

Se interzice orice forma de conducere, fie ea administrativa sau executiva. Precum grecii antici acordau intaietate celui mai varstnic, noi o vom acorda celui care propune tema de discutii. Vociferarile sunt interzise, criticile obligatorii!

In spatiul virtual, intr-un birou, o sala pusa la dispozitie de unul dintre noi, sau intr-un parc, oriunde ne putem exprima liber acolo este sediul.

Nu se platesc taxe, nu se solicita costuri, amabilitatea se apreciaza doar ca gest.

Orice discutie contractuala sau ofertele de natura materiala nu sunt bine primite si asigura doar neinvitarea la urmatoarele intalniri.

Daca va regasiti in cele de mai sus, daca doriti sa participati la o constructie sanatoasa si sa donati cunostinte si experiente, noi va asteptam.

Intalnirile vor fi in fiecare luna, in a treia saptamana, joia, incepand cu ora 16.30!

Pentru detalii contactati pe unul din membrii fondatori ai clubului.

Membrii fondatori:

  • Constantin IORDACHE
  • Alexandru COSTACHI
  • Dan LAZAR
  • Gabriel BADEA

 

2016-04-11T19:07:44+00:00