Contacteaza-ne Acum! 0747 225 932 | |securitate @ verifies.ro

AZiTREND participă la Gala OSPA 2019

/, OSPA, Securitate in Romania/AZiTREND participă la Gala OSPA 2019

 

Ca în fiecare an, AZiTREND participă la gala finală a trofeelor de excelență OSPA – Outstanding Security Performance Awards. La sfârşitul fiecărui an, această prestigioasă organizaţie internațională recunoaște și recompensează performanța deosebită obţinută de-a lungul anului în industria securităţii. Prin proiectele implementate în sute de obiective din întreaga țară, prin calitatea serviciilor oferite de soluțiile noastre, AZiTREND este astfel recunoscut ca un player important în domeniu.

 

Atât platforma TRASSIR, de analiză și management video, cât și integrarea ei cu soluţia SIGUR, pentru control acces, sau cu AZiGUARD pentru pază electronică, au generat reduceri de cost substanțiale tuturor beneficiarilor noștri. Am generat numeroase proiecte în zone industriale, în mari depozite, cartiere rezidenţiale sau în marile lanţuri de retail din Romania. Specific retailului, aplicaţia Intelligence Retail, dedicată detectării şi recunoașterii produselor la raft, reduce costul controlulului procesului de vânzare, ducând chiar la creşterea vânzării. Iar sistemele UR FOG pentru ceaţă instantanee asigură protecția suplimentară a spațiilor magazinelor sau depozitelor.

Avem confirmarea că AZiTREND este o soluție optimă, indiferent în ce domeniu activaţi.


 

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, topuri de Securitate,  legislatie de Securitate, Club de Securitate, Promovare online pentru firme de securitate

VerifiES Security: Servicii pentru industria de securitate

VerifiES Efficiency– Eficienta in Securitate:  Achizitii servicii de Securitate, Proiectare si Receptie sisteme de Securitate, Selectie, Evaluare si Audit furnizori de Securitate, Consultanta de securitate, Audit securitate Solutii de securitate – optimizare buget de securitateExternalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate

VerifiES Employees – Angajati in Securitate: Servicii de recrutare si training pentru industria de Securitate

VerifiES Evolution – Evolutie in Securitate: Servicii de consultant in Securitate: strategie, management, marketing, vanzari, consultanta financiara.

2019-11-15T16:36:10+02:00