Argo Security

Argo Security: Securitate la nivel national

Argo Security

    NOI SUNTEM… ARGO SECURITY S.R.L. – societate cu capital integral romanesc, prestator de servicii integrate de paza a obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor, autorizata prin licentele de functionare nr. 1815/P/2011 si 2500/T/2012.
   Experienta si profesionalismul membrilor echipei a asigurat un curs evolutiv ascendent astfel incat in prezent agentia deruleaza contracte de paza si protectie la nivelul municipiului Bucuresti si la nivel national. Mergem impreuna cu clientii noastri in orice localitate din Romania.
   Credibilitatea ARGO SECURITY este corelata cu serviciile de calitate prestate, fiindu-i specifica flexibilitatea abordarilor in privinta aspectelor de securitate si loialitatea fata de parteneri.
   Specialistii nostri, cu o solida pregatire profesionala sau proveniti din structurile de siguranta si ordine publica ale statului, orientati spre nevoile directe ale clientului, realizeaza analize obiective si pertinente privind securitatea valorilor in ansamblu. Evaluarile includ riscurile si vulnerabilitatile, generand simultan solutiile necesare pentru diminuarea si eliminarea acestora. Indiferent de etapa colaborarii, acordam importanta maxima pentru asigurarea confidentialitatii datelor si informatiilor asupra carora avem cunostinta.
   DE CE NOI… pentru IDENTITATEA clar definita si asumata in domeniul serviciilor de securitate, prin tot ceea ce facem si suntem pentru parteneri sau colaboratori. Rebrand-ul din iunie 2014 a demonstrat indubitabil reciprocitatea parteneriatelor existente. Managementul implementat la nivelul ARGO SECURITY, prin pregatirea profesionala si experienta directa a membrilor sai, asigura suportul necesar in alegerea celor mai bune optiuni in privinta serviciilor de paza si protectie. Colaborator profesionist pentru orice tert partener, agentia garanteaza nu numai flexibilitatea si operativitatea serviciilor de securitate, ci si eficientizarea si optimizarea costurilor aferente. Abordarea si perceptia noastra asupra pieţei de profil din Romania echilibreaza soluţiile eficiente de securitate cu reducerea costurilor directe intr-o perioada in care riscurile de insecuritate sunt evidente.

Argo Security: Unde ne gasiti

Adresa:  Str. Gen. Macarovici, nr. 23, Sector 6, Bucuresti

Contact:

Telefon: 021.320.96.00 Fax: 021.320.96.05 Mobil: 0766.417.136

E-mail:
office@argosecurity.ro
marius.iordache@argosecurity.ro

www.argosecurity.ro

Servicii Argo Security:

Paza si protectie

Servicii Situatii de Urgenta (Pompieri)

Monitorizare si Intervetie

Servicii Tehnice

Garda de corp

Transport Valori

Consultanta Securitate

Argo Security: Securitate la nivel national

2017-08-03T14:23:37+00:00