5 întrebări pentru alegerea sistemului de alarma

//5 întrebări pentru alegerea sistemului de alarma

 

5 întrebări pentru alegerea sistemului de alarma potrivit – by Spy Shop

 Găsirea unui sistem adecvat de securitate este un lucru esenţial pentru asigurarea locuinţei. Dar, cu toate astea, dispozitivele sunt la fel de bune pe cât sunt si caracteristicile pe care le au, cat si gradul de fiabilitate.

Atunci când siguranţa ta şi a familiei tale depinde de anumite dispozitive, vei vrea să fii sigur de produsele pe care le cumperi sunt solutia potrivita pentru nevoia sau nevoile tale. La Spy Shop înţelegem acest lucru şi suntem aici pentru a îţi răspunde la cele mai importante întrebări pe care le-ai putea avea când te gândeşti să cumperi un sistem de alarma.

  1. Pe cablu sau wireless?

Un sistem de alarma pe cabluprofesional are, de cele mai multe ori, nevoie de instalare profesionala. In functie de nevoia ta de siguranta si de structura si compartimentarea locuintei, o sa ai nevoie de una dintre cele doua variante. Sistemul de alarma wirelesseste mult mai usor de instalat, fiind de cele mai multe ori DIY (Do It Yourself) si foarte usor de programat sau configurat cu ajutorul telefonului mobil. Asadar, de multe ori, cei care isi construiec o casa sau o cladire de birouri, apeleaza la sistemele pe cablu fiindca pot cabla mai usor echipamentele si nu e nevoie sa sparga peretii. Daca ai locuinta deja finisata si nu vrei sa iti faci de lucru cu reparatiile peretilor, recomandam un sistem antiefractie wireless.

  1. Pot adauga echipamente suplimentare?

Sistemul de alarma în sine oferă deja un strat gros de securitatea ţie, familiei şi casei tale. Dar, dacă ai planuri de îmbunătăţiri ulterioare ale sistemului, ar trebui să te asiguri că acesta se va putea sincroniza cu dispozitivele la care te-ai gândit tu. Aceste dispozitive pot fi orice: de la detectoare de mişcare, până la alte telecomenzi sau butoane de panica. Cu cat utilizezi mai multe tipuri de detectoare sau alte echipamente conexe de securitate, cu atat gradul de siguranta va fi mai bun.

  1. Poţi accesa sistemul de la distanţă?

Atunci când instalezi sistemul de alarma, asigură-te că oferă monitorizare de la distanţă. Există o serie de motive pentru care acest lucru va fi foarte folositor. Spre exemplu, în cazul în care în mijlocul nopţii se aude un zgomot ciudat în casă, în loc să îţi pui viaţa în pericol şi să mergi să cercetezi, nu mai bine te uiţi pe camere direct de pe telefon, în timp de verifici dacă familia este bine? De asemenea, acest lucru oferă şi linişte psihică – vezi direct pe smartphone daca sistemul este armat si primesti notificari atunci cand se intampla ceva neprevazut.

  1. Functii suplimentare de protecţie?

Atunci când oamenii se gândesc la sisteme de securitate, primele imagini ce se formează în mintea lor sunt cele cu hoţii intrând prin efracţie. Cu toate acestea, componentele unui sistem de alarma pot fi mult mai multe şi mult mai variate. Spre exemplu, un detector de monoxid de carbon (gaz inodor şi incolor) îţi poate salva viaţa ta şi a familiei tale datorită faptului că gazul nu este vizibil şi nici nu are miros. De asemenea, exista sisteme la care poti adauga camere de supraveghere. Un astfel de sistem complex te va ajuta in momentul in care se declanseaza un senzor intr-un anumit perimetru, astfel camera de supravgehere va incepe sa inregistreze pentru dovezi video suplimentare.

  1. Sistemul este intuitiv?

În cea mai mare parte, sistemul ar trebui să fie facil de utilizat. Metodele complexe de instalare sunt de domeniul trecutului. Odată cu avansarea tehnologiei, sistemele devin tot mai intuitive si mai usor de folosit. Au programe de diagnoza care iti arata exact atunci cand e o problema la echipamente si eventual iti si recomanda o prima solutie. Dacă problema depăşeşte gradul tău de calificare, trebuie sa apelezi la specialisti pentru remediere.

Înainte să pleci la cumpărături, fă un studiu de piaţă bazat pe recenzii şi servicii oferite pentru a putea lucra cu cei mai buni.

 


Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, topuri de Securitate,  legislatie de Securitate, Club de Securitate, Promovare online pentru firme de securitate

VerifiES Security: Servicii pentru industria de securitate

VerifiES Efficiency– Eficienta in Securitate: Consultanta de securitate, Audit securitateSelectie, EvaluaresiAudit furnizori de securitate, Solutii de securitate – optimizare buget de securitateExternalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate, Proiectare si Receptie sisteme de Securitate

VerifiES Employees – Angajati in Securitate: Servicii de recrutare si training pentru industria de Securitate

VerifiES Evolution – Evolutie in Securitate: Servicii de consultanta dedicate firmelor de Securitate: strategie, management, marketing, vanzari, consultanta financiara.

 

2018-12-30T09:52:49+00:00